Ruutisavu Oy:n jäsenehdot

Näissä jäsenehdoissa jäsenyys rinnastetaan kanta-asiakkuudeksi

 

 1. Liittyessäsi Ruutisavu Oy:n jäseneksi, sinulla on oikeus hyödyntää jäsen- eli kanta-asiakashintoja ja käyttää rataa myös nimettynä aikana normaalien rata-aikojen ulkopuolella, mikäli sinulla on oma ase.
 2.  

 3. Jäseneksi liitytään täyttämällä hakemus Ruutisavussa ja maksamalla liittymismaksu ja vuosittainen jäsenmaksu. Ruutisavu pidättää itsellään oikeuden hylätä jäsenhakemus syytä ilmoittamatta toki henkilörekisterilain säädökset huomioiden. Jäseniltä velvoitetaan hyvämaineisuutta eli ei rikosrekisteriä.
 4.  

 5. Jäseneksi voit hakea, täytettyäsi 15 vuotta. Alle 18-vuotiaan puolesta sopimuksen Ruutisavun kanssa allekirjoittaa myös alaikäisen huoltaja, joka viime kädessä vastaa myös sopimukseen kuuluvista maksuvelvoitteista.
 6.  

 7. Liittymismaksu peritään vain kerran liittyessäsi, jäsenmaksu peritään vuosittain. Kun asiakas on jättänyt kirjallisen hakemuksen ja hakemus on hyväksytty, jäsen on velvollinen maksamaan liittymismaksun ja ensimmäisen kauden jäsenmaksun, jonka jälkeen edut tulevat voimaan.
 8.  

 9. Jäsenyys on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.
 10.  

 11. Mikäli jäsen ei maksa jäsenmaksuaan eräpäivään mennessä, jäsenyys voidaan irtisanoa liittymiskuun sisällä ja asiakkaalta peritään jatkossa normaalin hinnaston mukaiset maksut. Jäsenyyttä voi hakea uudelleen normaalin käytännön mukaisesti.
 12.  

 13. Liittymällä sitoudut noudattamaan näitä jäsenehtoja, radan turvallisuussääntöjä ja kouluttajien ohjeita radan käytöstä. Jäsen on myös velvollinen ilmoittamaan jäsentiedoissa tapahtuvista muutoksista viipymättä. Jäsen on velvollinen maksamaan ratamaksun saapuessaan radalle ja tarvittaessa esittämään henkilöllisyystodistuksensa.
 14.  

 15. Liittymällä jäseneksi hyväksyt, että Ruutisavu Oy voi rekisteröidä ja tallentaa sinua koskevia henkilötietoja esimerkiksi yhteystietoja, maksutietoja ja tietoja käyttämistäsi palveluista henkilötietolain ja vuoden 2018 EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Näiden tietojen keräämisen tarkoituksena on huolehtia jäsenyydestäsi parhaalla mahdollisella tavalla.
 16.  

 17. Ruutisavu Oy:n palveluiden käyttö tapahtuu aina omalla vastuulla. Ruutisavu ei vastaa sen tiloissa tapahtuvista jäsenen henkilökohtaisen omaisuuden menetyksistä, jotka johtuvat varkaudesta, murrosta tai muusta vastaavasta.
 18.  

 19. Ruutisavu ei vastaa radan käytön estymisestä tai muista jäsensopimukseen kirjattuihin etuihin kohdistuvista tilapäisistä rajoituksista, joiden voidaan osoittaa johtuvan Ruutisavun vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista syistä (ns. force majeure). Esimerkkinä tästä ilmastoinnin konerikko.
 20.  

 21. Ruutisavu Oy voi peruuttaa asiakkaan jäsenyyden ilman, että on velvollinen ilmoittamaan syytä, toki kuitenkin henkilörekisterilain säädökset huomioiden. Syynä saattaa olla yleisen turvallisuuden vaarantuminen, asiakkaan turvallisuusmääräysten ja kouluttajan ohjeiden laiminlyönti tai maksamattomat jäsenmaksut. Jos jäsenyys peruutetaan, asiakkaan mahdollinen velka erääntyy heti maksettavaksi.
 22.  

 23. Jäsen voi irtisanoa jäsenyytensä kirjallisesti. Mikäli jäsen irtisanoo jäsenyytensä, jo maksettua jäsenmaksua ei palauteta.

 

 

Yhteystiedot

Ruutisavu Oy
Y-tunnus: 2620445-8

Tietosuojaseloste

Ruutisavu Vantaa

Kiitoradantie 6
01530 Vantaa

info@ruutisavu.fi

+358 50 462 9755

Saapuessasi radalle, pysäköithän portin ulkopuolelle, suuren Ruutisavu-kyltin edustalle.

Ruutisavu Tampere

Etu-Hankkionkatu 11
33700 Tampere

tampere@ruutisavu.fi

+358 50 543 6755

Hallin pihalla ilmaista parkkitilaa.

Ota yhteyttä

Ruutisavu Vantaa

  Ruutisavu Tampere