Hyvä tietää

kun tulet ampumaan Ruutisavulle

Toimintaohjeita ja infoa

 

 • Varaa aika viimeistään vuorokautta aikaisemmin joko puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli haluat tulla tutustumaan rataan jo ennen varsinaista ammuntakertaa tai yksityistilaisuutta,  varaa tapaamisaika etukäteen puhelimitse tai sähköpostilla.
 • Kun tulet radallemme ensimmäistä kertaa ja ammut meidän kalustolla, on sinun käytävä tutustumisammunnassamme. Toimimme näin silloinkin, kun sinulla on aikaisempaa kokemusta käsiaseista. Tullessasi ampumaan omalla kalustolla, tämä ei ole välttämättä tarpeen. Tällöinkin perusasiat käydään silti lävitse.

 

 

 • Radallamme saa ampua käsiasekaliiberisilla aseilla. Meidän aseissamme käytettävien patruunoiden on oltava tehdasvalmisteisia.
 • Koko radan vuokraus on myös mahdollista. Hinta määräytyy sen mukaan, onko vuokra-aika rata-ajalla vai rata-aikojen ulkopuolella. Kysythän lisätietoja tästä vastaanotostamme.

 

Ammuntaan osallistuminen

 

Pidätämme oikeuden arvioida, onko asiakkaalla esteitä ammuntoihin osallistumiselle. Valvojalla on oikeus tarpeen mukaan poistaa henkilö tiloistamme. Kaikkien yhteinen turvallisuus on meille tärkeää. 

Myös ulkomaalaisena voit ampua meillä, muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen esim. passin mukaan.

Jos tiedät olevasi raskaana, emme suosittele osallistumaan ammuntaan.

 

Kaikkien yhteinen turvallisuus on meille tärkeää.

Jäsenyys

 

Jäsenyyttä voit hakea, käytyäsi radallamme kerran ampumassa joko tutustumisammunnassa, yksityistilaisuuden pakettivaihtoehdon yhteydessä tai omalla aseella tutustumassa.

Jäsenhakemuksia saa vastaanotosta ja kouluttajamme pyrkivät arvioimaan jäsenyytesi mahdollisimman pian, mahdollisuuksien mukaan jo saman tien hakemuksen täytettyäsi.

Toivomme niiden jäseniemme, jotka käyvät ampumassa laajennettujen jäsenaukioloaikojen puitteissa, huolehtivan, että rata jää siistiksi seuraavaa käyttäjää ajatellen. Eli muistathan kerätä hylsyt keräyslaitteella.

Jäsenehdot löytyvät sivuiltamme erilliseltä välilehdeltä.

  Aseluvat

   

  Ampuaksesi kalustollamme radallamme, et tarvitse aselupaa, eikä ole myöskään tarvetta liittyä jäseneksi. Kuvallinen henkilöllisyystodistus tarvitaan. Omalla kalustolla ammuttaessa toki aselupa tarvitsee olla mukana.

  Yhteystiedot

  Ruutisavu Oy
  Y-tunnus: 2620445-8

  Tietosuojaseloste

  Ruutisavu Vantaa

  Kiitoradantie 6
  01530 Vantaa

  info@ruutisavu.fi

  +358 50 462 9755

  Saapuessasi radalle, pysäköithän portin ulkopuolelle, suuren Ruutisavu-kyltin edustalle.

  Ruutisavu Tampere

  Etu-Hankkionkatu 11
  33700 Tampere

  tampere@ruutisavu.fi

  +358 50 543 6755

  Hallin pihalla ilmaista parkkitilaa.

  Ota yhteyttä

  Ruutisavu Vantaa

   Ruutisavu Tampere